Turkish breakfast in the spotlight in Serbia

Turkish breakfast was promoted in Serbia's capital Belgrade on Saturday as part of World Breakfast Day.

Serbian journalists, chefs, and social media figures attended the event organized by Türkiye's Yunus Emre Institute, which promotes the Turkish language and culture abroad.

The guests were served dishes by chef Hazar Alici to sample a variety of food from the extremely rich and diverse Turkish breakfast culture.

Dinser Şahin, the institute's local coordinator, said that Yunus Emre carries the reflections of Türkiye's rich cultural heritage to regions all over the world.

Participants were given copies of the new book "Turkish Cuisine of Centennial Recipes," as prepared under the leadership of Turkish first lady Emine Erdoğan.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.